Atina'e ole Fauu CFB maualalo-saosaoa

CFB Boiler maualalo-saosaoa o loʻo faʻaalia ai se tekinolosi faʻamumu mama ma maualuga le lelei, faʻaitiitia le malosi ma maualalo le faʻaleagaina.

Uiga Pula CFB maualalo-saosaoa

1) Talu ai ona o le ogaumu e iai se separator ma refeder, o le ogaumu o loʻo i ai le tele o mea e teu ai vevela. O nei mea fa'asalalau o le ai ai le maualuga o le fa'aliliuina o le vevela, lea e aoga i le fa'amafanafanaina, mu ma le mu o le suauu.

2) O le vevela faʻaogaina o le faʻafefe o le moega faʻafefe e masani lava i totonu ole 800-900℃. Pe a faʻaopopo le limestone, o le desulfurization lelei i totonu o le ogaumu e mafai ona oʻo atu i le 95%. E mafai ona o'o i le 80mg/Nm3 le fa'aosoina ole SOx muamua. Pe a faʻaaogaina tekinolosi faʻapipiʻiina o le ea, e mafai ona faʻaitiitia le gaosiga ma le faʻaaogaina o le NOx. E mafai ona o'o i le 50mg/Nm3 le fa'auluina ole NOx tusa lava pe leai se SNCR.

3) CFB boiler o loʻo i ai foi le maualuga o le faʻafefeteina o le afi, faʻaogaina atoatoa o le pefu ma le slag, fetuutuunaiga lautele o le vevela.

Atina'e ole Fauu CFB maualalo-saosaoa

Suia le uluai sapalai o le ea ma le toe faʻaleleia, faʻagasolo i lalo le ea toe foʻi ma vaevae i ni pusa matagi tutoatasi. E fa'aaogaina tekinolosi fa'amumu fa'atosina maualalo ma le maualalo o le vevela fa'avasegaina ea sapalai i totonu o le ogaumu. Fa'aaoga tekinolosi fa'a'ave'esea kasa e fa'aitiitia ai le tu'uina atu o le ea muamua. O le ea lona lua e mafai ona lafo i totonu o le ogaumu pito i lalo i ni laulau se lua.

Ose ma'a lime ma'a tuto'atasi feso'ota'iga fa'ata'ita'i fa'ata'atia i luga ole alavai lua. Ole lapopoa o le limestone e masani lava ile 0-1.2mm, ma o le vevela faʻafefe o le moega faʻafefe o loʻo i le 850 ~ 890 ℃. O lo'o tu'i le ma'a a'o i totonu o le ogaumu e ala i le fa'aogaina o le pneumatic ma le pamu silo. O le suauu ma le desulfurizer o lo'o fa'asolosolo fa'aviliina e fa'atino ai le fa'avevelaina o le vevela ma le fa'afefeteina. Ca / S fua faatatau o le 1.2-1.8, o le desulfurization lelei e mafai ona oʻo atu i le 95%, ma o le tuʻuina atu o le SOX e mafai ona oʻo atu i le 80mg / m3.

Fa'atatau le malosi o le fa'asao o le CFB boiler maualalo-saosaoa e 50t/h, fa'amauina mamafa o le 1.25MPa, ma fafaga vai vevela o le 104 ℃. O le vevela o le ogaumu e 865 ℃, o le vevela o le kesi e 135 ℃, ma le maualuga o le ea e 1.25. O le faʻaogaina o le faʻamalama o le SOx o le 75mg / Nm 3, ma le faʻaogaina o le NOx o le 48mg / Nm3, O le faʻaogaina o le eletise o le faʻaogaina o le pusa e maualalo ifo i le 10.1kWh i le tone o le ausa. Boiler tino e aofia ai masini afi, ogaumu, separator, refeder, convection tube bundle, economizer, ea preheater, ma isi.


Taimi meli: Oke-30-2021