pabrik Tour

alat keur ngagolakkeun Industrial ieu loba dipaké di stasiun kakuatan, bahan kimia, tékstil jeung percetakan jeung dyeing, energi, tambang, pembuatan makalah, industri tatanén, jeung sajabana Salaku batubara ngarah dipecat alat keur ngagolakkeun na biomassa alat keur ngagolakkeun desainer sarta produsén, Taishan Grup boga sorangan 1,02 juta pasagi na méter nangtang-of-seni manufaktur pabrik sarta 4.300 karyawan nu aya di Taian kota, kota wisata kasohor deukeut expressway ti Beijing ka Shanghai, Propinsi Shandong, Cina.

Dina taun anyar, urang kungsi invested leuwih ti 70 juta dollar kana pabrik manufaktur modern urang pikeun ngaronjatkeun fasilitas produksi dasar, alat-alat manufaktur, kaayaan gawe, gaji sarta karaharjaan pagawe, latihan teknis na gawe babarengan, jeung sajabana

pabrik modern kami geus dilengkepan mesin canggih kawas ganda kolom lathe nangtung, ujung Nu Ngarencana, kompor perlakuan panas, mesin panggilingan, mesin bending témbok mémbran, mémbran garis produksi témbok, pipe beveling mesin, plasma mesin motong, plat mesin shearing, mesin pangeboran radial, tilu roll plat mesin bending, péngkolan lathe tur mesin husus sejenna, anu pitulung kami tetep kualitas produk tinggi, waktu pangiriman pondok tur biaya kalapa minuhan tungtutan konsumén urang di sakuliah dunya. Paling produk alat keur ngagolakkeun industri urang geus diteundeun up jeung counterparts forefront internasional. Sababaraha di antarana geus ngarasakeun posisi ngarah utamana batubara dipecat boilers na boilers biomassa.