URANG nyadiakeun peralatan kualitasna

alat-alat alat keur ngagolakkeun

  • SZS Gas dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZS Gas dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZS Minyak dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SZS runtuyan alat keur ngagolakkeun uap gas anu ku susunan D-jenis, daur ulang alami, dua kali kendang tube cai alat keur ngagolakkeun. kendang longitudinal, struktur témbok mémbran pinuh, durukan tekanan rada positif. Tungku dibungkus ku témbok mémbran, haseup asup bank convection nu antara kendang luhur jeung handap ti tungku kaluar, sarta tuluy diasupkeun kana buntut pemanasan permukaan - baja spiral economizer fin. SZS alat keur ngagolakkeun uap gas runtuyan dirancang jeung dioptimalkeun ...

  • SZL Biomassa alat keur ngagolakkeun

    SZL Biomassa alat keur ngagolakkeun

    SZL Biomassa biomassa Pedaran alat keur ngagolakkeun Produk SZL runtuyan alat keur ngagolakkeun adopts ranté ngilu, nu cocog pikeun ngaduruk suluh biomassa kawas chip kai, biomassa pellet, jsb SZL biomassa runtuyan alat keur ngagolakkeun nyaeta ganda kendang sirkulasi alam alat keur ngagolakkeun, sakabeh kana hiji "O" -shaped susunan, ngamangpaatkeun ranté ngilu. Ka hareupeun alat keur ngagolakkeun teh rising saluran flue, nyaeta, tungku; opat pindingna nu ditutupan ku tube témbok mémbran. The pungkur ti alat keur ngagolakkeun ieu disusun bank convection. economizer nyaeta ...

  • DHW Biomassa alat keur ngagolakkeun

    DHW Biomassa alat keur ngagolakkeun

    DHW Biomassa Pedaran alat keur ngagolakkeun Produk DHW biomassa runtuyan alat keur ngagolakkeun mangrupa single horizontal kendang condong reciprocating alat keur ngagolakkeun ngilu, Manglé reciprocating ngilu ngeunaan inclination nyaéta 15 °. tungku nyaeta struktur témbok mémbran, outlet tungku boga tabung slag-cooling, sarta temp tungku outlet gas flue ieu lowered ka handap 800 ℃, nurunkeun ti titik lebur lebu laleur, pikeun nyegah lebu laleur ti slagging on superheater nu. Sanggeus tabung slag-cooling, aya-suhu luhur superheater, low-temp ...

  • CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun

    CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun

    CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun Produk Pedaran CFB (sirkulasi Fluidized Pesanggrahan) biomassa alat keur ngagolakkeun nyaeta hemat energi, ramah lingkungan tur efisien. CFB biomassa alat keur ngagolakkeun bisa kaduruk rupa suluh biomassa, kayaning chip kai, bagasse, jarami, husk lontar, husk béas, jsb CFB biomassa alat keur ngagolakkeun pitur aréa gedé pemanasan, ranjang durukan hawa tiis, téhnologi tekanan ranjang low, durukan staged, separation efisien, SNCR jeung SCR denitration, koéfisién hawa kaleuwihan low, dipercaya téhnologi anti maké, matu ...

  • SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SZL runtuyan alat keur ngagolakkeun batubara boga ciri beungeut badag panas, efisiensi panas tinggi jeung ranté tipe squama ngilu, leakage batubara kirang, chamber hawa masing-masing tur adjustment dipisahkeun, ngaduruk cukup sarta ajeg, alat outlet SEPARATOR lebu ngurangan flue solokan gas, kontrol frekuensi, purwakarta & DCS otomatis-kontrol. SZL runtuyan batubara dipecat boilers nu dirancang husus sarta dioptimalkeun pikeun ngahasilkeun tekanan uap lemah sareng sedeng atawa cai panas jeung dipeunteun EV ...

  • SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SHL runtuyan alat keur ngagolakkeun nyaeta ganda kendang ranté horizontal alat keur ngagolakkeun ngilu bulk, pungkur bagian susunan hawa preheater. Parabot ngaduruk adopts ranté ngilu flake mun cocog kualitas luhur mesin bantu, lampiran sarta alat-alat kontrol sampurna otomatis nu ensures aman, ekonomis stabil sarta ngajalankeun efisien sahiji alat keur ngagolakkeun. SHL runtuyan batubara dipecat boilers nu dirancang husus sarta dioptimalkeun pikeun aplikasi pikeun ngahasilkeun low, sedeng sarta uap tekanan tinggi atawa cai panas w ...

  • DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Produk Pedaran DHL runtuyan alat keur ngagolakkeun mangrupa single kendang ranté horizontal ngilu bulk alat keur ngagolakkeun. Bagian ngaduruk adopts ranté ngilu flake mun cocog jeung alat-alat bantu kualitas luhur sarta sistem kontrol otomatis sampurna, nu ensures aman, stabil sarta operasi efisien sahiji alat keur ngagolakkeun. DHL runtuyan batubara dipecat boilers anu dirancang jeung dioptimalkeun pikeun aplikasi pikeun ngahasilkeun low, sedeng sarta uap tekanan tinggi atawa cai panas jeung dipeunteun évaporasi kapasitas ti 10 nepi ka 65 ton / hr tur dipeunteun ...

  • CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk CFB alat keur ngagolakkeun (sirkulasi Fluidized Pesanggrahan alat keur ngagolakkeun) pitur adaptasi alus batubara, operasi aman tur dipercaya, kinerja tinggi na hemat energi. lebu anu bisa dipaké salaku admixture tina semén, nurunna polusi lingkungan sarta ngaronjatkeun kauntungan ékonomi. CFB alat keur ngagolakkeun bisa kaduruk rupa suluh, kayaning batubara lemes, batubara Antrasit, batu bara lean, lignite, gangue, sludge, coke petroleum, biomassa (chip kai, bagasse, jarami, husk lontar, husk béas, jsb) CFB alat keur ngagolakkeun ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Salaku perusahaan Baraya tech Nasional certificated ku pamaréntah sarta 500 panggedéna mesin Industrial usaha, Taishan Grup ieu ngarah alat keur ngagolakkeun industri sarta tekanan wadah desainer, produsén sarta éksportir dedicated ka batubara suplai turnkey dipecat alat keur ngagolakkeun sarta alat keur ngagolakkeun industri solusi ka konsumén di sakuliah dunya. Kami salawasna dipake harder jadi pamimpin dina méré solusi alat keur ngagolakkeun ageung atanapi sedeng ngaropéa industri jeung tungtutan papanggih pasar saprak yayasan taun 1994. produk kami manjangkeun sajauh alat keur ngagolakkeun industri, alat keur ngagolakkeun stasiun kakuatan, bejana tekanan, trafo, luhur-tegangan switch , kawat listrik jeung kabel, residual panas mesin refrigeration, jsb

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • Industrial Boilers anu némbongkeun up dina 122th Canton Fair

    Industrial Boilers including coal fired boiler and biomass boiler are our main products exported to over 36 countries such as America, Australia, Pakistan, Bangladesh, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Philippine, Fiji, India, UAE, Saudi Arabia, Qatar, Egypt, Alban...

  • Industrial alat keur ngagolakkeun Produsén - Taishan Grup

    pabrik alat keur ngagolakkeun Industrial jalma pabrik profésional anu desain, pabrik tur masang batubara dipecat boilers, boilers biomassa, gas dipecat boilers jeung minyak dipecat boilers. Taishan Grup mangrupakeun salah sahiji pabrik Industrial alat keur ngagolakkeun pangbadagna tur pangpentingna dina Cina jeung di dunya. Urang a ...

  • Bagasse alat keur ngagolakkeun Palanggan ti Thailand dilongok Taishan Grup

    Bagasse alat keur ngagolakkeun mangrupakeun jenis alat keur ngagolakkeun biomassa ngaduruk bagasse ti sugarcane. Bagasse teh bahan serat sésana sanggeus jus gula geus ditumbuk jeung squeezed ti sugarcane nu. Hiji aplikasi has pikeun generasi kakuatan biomassa nyaeta utilization tina bagasse di ngagiling gula. Ku kahadéan o ...