URANG nyadiakeun peralatan kualitasna

alat-alat alat keur ngagolakkeun

  • SZS Gas dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZS Gas dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZS Minyak dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SZS runtuyan alat keur ngagolakkeun uap gas anu ku susunan D-jenis, daur ulang alami, dua kali kendang tube cai alat keur ngagolakkeun. kendang longitudinal, struktur témbok mémbran pinuh, durukan tekanan rada positif. Tungku dibungkus ku témbok mémbran, haseup asup bank convection nu antara kendang luhur jeung handap ti tungku kaluar, sarta tuluy diasupkeun kana buntut pemanasan permukaan - baja spiral economizer fin. SZS alat keur ngagolakkeun uap gas runtuyan dirancang jeung dioptimalkeun ...

  • SZL Biomassa alat keur ngagolakkeun

    SZL Biomassa alat keur ngagolakkeun

    SZL Biomassa biomassa Pedaran alat keur ngagolakkeun Produk SZL runtuyan alat keur ngagolakkeun adopts ranté ngilu, nu cocog pikeun ngaduruk suluh biomassa kawas chip kai, biomassa pellet, jsb SZL biomassa runtuyan alat keur ngagolakkeun nyaeta ganda kendang sirkulasi alam alat keur ngagolakkeun, sakabeh kana hiji "O" -shaped susunan, ngamangpaatkeun ranté ngilu. Ka hareupeun alat keur ngagolakkeun teh rising saluran flue, nyaeta, tungku; opat pindingna nu ditutupan ku tube témbok mémbran. The pungkur ti alat keur ngagolakkeun ieu disusun bank convection. economizer nyaeta ...

  • DHW Biomassa alat keur ngagolakkeun

    DHW Biomassa alat keur ngagolakkeun

    DHW Biomassa Pedaran alat keur ngagolakkeun Produk DHW biomassa runtuyan alat keur ngagolakkeun mangrupa single horizontal kendang condong reciprocating alat keur ngagolakkeun ngilu, Manglé reciprocating ngilu ngeunaan inclination nyaéta 15 °. tungku nyaeta struktur témbok mémbran, outlet tungku boga tabung slag-cooling, sarta temp tungku outlet gas flue ieu lowered ka handap 800 ℃, nurunkeun ti titik lebur lebu laleur, pikeun nyegah lebu laleur ti slagging on superheater nu. Sanggeus tabung slag-cooling, aya-suhu luhur superheater, low-temp ...

  • CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun

    CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun

    CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun Produk Pedaran CFB (sirkulasi Fluidized Pesanggrahan) biomassa alat keur ngagolakkeun nyaeta hemat energi, ramah lingkungan tur efisien. CFB biomassa alat keur ngagolakkeun bisa kaduruk rupa suluh biomassa, kayaning chip kai, bagasse, jarami, husk lontar, husk béas, jsb CFB biomassa alat keur ngagolakkeun pitur aréa gedé pemanasan, ranjang durukan hawa tiis, téhnologi tekanan ranjang low, durukan staged, separation efisien, SNCR jeung SCR denitration, koéfisién hawa kaleuwihan low, dipercaya téhnologi anti maké, matu ...

  • SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SZL runtuyan alat keur ngagolakkeun batubara boga ciri beungeut badag panas, efisiensi panas tinggi jeung ranté tipe squama ngilu, leakage batubara kirang, chamber hawa masing-masing tur adjustment dipisahkeun, ngaduruk cukup sarta ajeg, alat outlet SEPARATOR lebu ngurangan flue solokan gas, kontrol frekuensi, purwakarta & DCS otomatis-kontrol. SZL runtuyan batubara dipecat boilers nu dirancang husus sarta dioptimalkeun pikeun ngahasilkeun tekanan uap lemah sareng sedeng atawa cai panas jeung dipeunteun EV ...

  • SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SHL runtuyan alat keur ngagolakkeun nyaeta ganda kendang ranté horizontal alat keur ngagolakkeun ngilu bulk, pungkur bagian susunan hawa preheater. Parabot ngaduruk adopts ranté ngilu flake mun cocog kualitas luhur mesin bantu, lampiran sarta alat-alat kontrol sampurna otomatis nu ensures aman, ekonomis stabil sarta ngajalankeun efisien sahiji alat keur ngagolakkeun. SHL runtuyan batubara dipecat boilers nu dirancang husus sarta dioptimalkeun pikeun aplikasi pikeun ngahasilkeun low, sedeng sarta uap tekanan tinggi atawa cai panas w ...

  • DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Produk Pedaran DHL runtuyan alat keur ngagolakkeun mangrupa single kendang ranté horizontal ngilu bulk alat keur ngagolakkeun. Bagian ngaduruk adopts ranté ngilu flake mun cocog jeung alat-alat bantu kualitas luhur sarta sistem kontrol otomatis sampurna, nu ensures aman, stabil sarta operasi efisien sahiji alat keur ngagolakkeun. DHL runtuyan batubara dipecat boilers anu dirancang jeung dioptimalkeun pikeun aplikasi pikeun ngahasilkeun low, sedeng sarta uap tekanan tinggi atawa cai panas jeung dipeunteun évaporasi kapasitas ti 10 nepi ka 65 ton / hr tur dipeunteun ...

  • CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk CFB alat keur ngagolakkeun (sirkulasi Fluidized Pesanggrahan alat keur ngagolakkeun) pitur adaptasi alus batubara, operasi aman tur dipercaya, kinerja tinggi na hemat energi. lebu anu bisa dipaké salaku admixture tina semén, nurunna polusi lingkungan sarta ngaronjatkeun kauntungan ékonomi. CFB alat keur ngagolakkeun bisa kaduruk rupa suluh, kayaning batubara lemes, batubara Antrasit, batu bara lean, lignite, gangue, sludge, coke petroleum, biomassa (chip kai, bagasse, jarami, husk lontar, husk béas, jsb) CFB alat keur ngagolakkeun ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

  • Factory

pedaran ringkes:

As the National Hi-tech Enterprise certificated by the government and the 500 Largest Machinery Industrial Enterprises, Taishan Group is leading industrial boiler and pressure vessel designer, manufacturer and exporter dedicated to supply turnkey coal fired boiler and industrial boiler solutions to worldwide customers. We are always working harder to become the leader in providing large or medium customized industrial boiler solution to meet market demands since its foundation in 1978. Our products extend as far as industrial boiler, power station boiler, pressure vessel, transformer, high-voltage switch, electric wire and cable, residual heat refrigeration machine, etc.

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • Taishan Group Successfully Signed First 440Ton Pulverized Coal Boiler

    Taishan Group Heilongjiang Sales Branch successfully won the bid and signed a TG440 tons of pulverized coal boiler, with a contract value of nearly 40 million yuan. This time the partner is our old user – XuanYuan Group’s branch company, Jieneng Thermal Power Station Co., Ltd. On the ...

  • Steam boiler user in Pakistan

    From January to April 2020, Taishan Group has signed a total of 6 coal fired steam boilers in Pakistan market, which is making a good start for 2020. The order details are as follows: DZL10-1.6-AII, 1 set. The coal boiler was repurchased by a regular customer. The customer had bought a coal fire...

  • Biomass Boiler Customer from Singapore Visited Taishan Group

    Recently, a Singapore company’s engineering team came to Taishan Group for a business visiting. They mainly work on the biomass boiler and power plant EPC project. Their head office is located in Singapore and has one office in each of Bangkok and South America.  After showing them around our fac...

  • Biomass Steam Boilers CE Certification Process

    1.1 Pre-Certification Since the entire certification process is rather complicated, the following are only a few key points. Thus everyone may have a preliminary understanding of the certification process. The enterprise shall firstly select a suitable authorized body (Notified Body) and entrust ...

  • Corner Tube Type Hydrogen Boiler Design

    Corner tube type hydrogen boiler is an advanced gas fired boiler type imported from abroad. The furnace part is full membrane wall structure. The convection heating area adopts flag pattern heating surface structure. It features small air leakage coefficient, compact structure, safe and reliable ...