URANG nyadiakeun peralatan kualitasna

alat-alat alat keur ngagolakkeun

  • SZS Gas dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZS Gas dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZS Oil Fired Boiler Product Description SZS series gas steam boiler is with D-type arrangement, natural recycling, double-drum water tube boiler. Longitudinal drum, full membrane wall structure, slightly positive pressure combustion. Furnace is wrapped by membrane wall, smoke enters the convection bank which is between the upper and lower drum from furnace exit, and then enters the tail heating surface -- steel spiral fin economizer. SZS series gas steam boiler is designed and optimized to p...

  • SZL Biomassa alat keur ngagolakkeun

    SZL Biomassa alat keur ngagolakkeun

    SZL Biomass Boiler Product Description SZL series biomass boiler adopts chain grate, which is suitable for burning the biomass fuel like wood chip, biomass pellet, etc. SZL series biomass boiler is double drum natural circulation boiler, the whole into an "O" -shaped arrangement, use of chain grate. The front of boiler is the rising flue duct, that is, the furnace; its four walls are covered with membrane wall tube. The rear of boiler is arranged convection bank. The economizer is arranged ou...

  • DHW Biomassa alat keur ngagolakkeun

    DHW Biomassa alat keur ngagolakkeun

    DHW Biomassa Pedaran alat keur ngagolakkeun Produk DHW biomassa runtuyan alat keur ngagolakkeun mangrupa single horizontal kendang condong reciprocating alat keur ngagolakkeun ngilu, Manglé reciprocating ngilu ngeunaan inclination nyaéta 15 °. tungku nyaeta struktur témbok mémbran, outlet tungku boga tabung slag-cooling, sarta temp tungku outlet gas flue ieu lowered ka handap 800 ℃, nurunkeun ti titik lebur lebu laleur, pikeun nyegah lebu laleur ti slagging on superheater nu. Sanggeus tabung slag-cooling, aya-suhu luhur superheater, low-temp ...

  • CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun

    CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun

    CFB Biomassa alat keur ngagolakkeun Produk Pedaran CFB (sirkulasi Fluidized Pesanggrahan) biomassa alat keur ngagolakkeun nyaeta hemat energi, ramah lingkungan tur efisien. CFB biomassa alat keur ngagolakkeun bisa kaduruk rupa suluh biomassa, kayaning chip kai, bagasse, jarami, husk lontar, husk béas, jsb CFB biomassa alat keur ngagolakkeun pitur aréa gedé pemanasan, ranjang durukan hawa tiis, téhnologi tekanan ranjang low, durukan staged, separation efisien, SNCR jeung SCR denitration, koéfisién hawa kaleuwihan low, dipercaya téhnologi anti maké, matu ...

  • SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SZL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SZL runtuyan alat keur ngagolakkeun batubara boga ciri beungeut badag panas, efisiensi panas tinggi jeung ranté tipe squama ngilu, leakage batubara kirang, chamber hawa masing-masing tur adjustment dipisahkeun, ngaduruk cukup sarta ajeg, alat outlet SEPARATOR lebu ngurangan flue solokan gas, kontrol frekuensi, purwakarta & DCS otomatis-kontrol. SZL runtuyan batubara dipecat boilers nu dirancang husus sarta dioptimalkeun pikeun ngahasilkeun tekanan uap lemah sareng sedeng atawa cai panas jeung dipeunteun EV ...

  • SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    SHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk SHL runtuyan alat keur ngagolakkeun nyaeta ganda kendang ranté horizontal alat keur ngagolakkeun ngilu bulk, pungkur bagian susunan hawa preheater. Parabot ngaduruk adopts ranté ngilu flake mun cocog kualitas luhur mesin bantu, lampiran sarta alat-alat kontrol sampurna otomatis nu ensures aman, ekonomis stabil sarta ngajalankeun efisien sahiji alat keur ngagolakkeun. SHL runtuyan batubara dipecat boilers nu dirancang husus sarta dioptimalkeun pikeun aplikasi pikeun ngahasilkeun low, sedeng sarta uap tekanan tinggi atawa cai panas w ...

  • DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    DHL Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Produk Pedaran DHL runtuyan alat keur ngagolakkeun mangrupa single kendang ranté horizontal ngilu bulk alat keur ngagolakkeun. Bagian ngaduruk adopts ranté ngilu flake mun cocog jeung alat-alat bantu kualitas luhur sarta sistem kontrol otomatis sampurna, nu ensures aman, stabil sarta operasi efisien sahiji alat keur ngagolakkeun. DHL runtuyan batubara dipecat boilers anu dirancang jeung dioptimalkeun pikeun aplikasi pikeun ngahasilkeun low, sedeng sarta uap tekanan tinggi atawa cai panas jeung dipeunteun évaporasi kapasitas ti 10 nepi ka 65 ton / hr tur dipeunteun ...

  • CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun

    CFB Batubara dipecat alat keur ngagolakkeun Pedaran Produk CFB alat keur ngagolakkeun (sirkulasi Fluidized Pesanggrahan alat keur ngagolakkeun) pitur adaptasi alus batubara, operasi aman tur dipercaya, kinerja tinggi na hemat energi. lebu anu bisa dipaké salaku admixture tina semén, nurunna polusi lingkungan sarta ngaronjatkeun kauntungan ékonomi. CFB alat keur ngagolakkeun bisa kaduruk rupa suluh, kayaning batubara lemes, batubara Antrasit, batu bara lean, lignite, gangue, sludge, coke petroleum, biomassa (chip kai, bagasse, jarami, husk lontar, husk béas, jsb) CFB alat keur ngagolakkeun ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

  • Factory

pedaran ringkes:

As the National Hi-tech Enterprise certificated by the government and the 500 Largest Machinery Industrial Enterprises, Taishan Group is leading industrial boiler and pressure vessel designer, manufacturer and exporter dedicated to supply turnkey coal fired boiler and industrial boiler solutions to worldwide customers. We are always working harder to become the leader in providing large or medium customized industrial boiler solution to meet market demands since its foundation in 1978. Our products extend as far as industrial boiler, power station boiler, pressure vessel, transformer, high-voltage switch, electric wire and cable, residual heat refrigeration machine, etc.

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • Design of 130t/h Biomass CFB Boiler with Ultra-high Pressure and Reheat

    130t/h Biomass CFB Boiler has the following main features: 1)    The combustion temperature of the furnace is about 750°C, which can effectively prevent the fluidization failure due to low-temperature bonding of alkali metal-containing bed material. 2)    High-efficiency cyclone separator ensures...

  • Optimization of Steam Air Preheater on Waste Incineration Boiler

    Steam Air Preheater is replacing conventional flue gas air preheater in most waste incineration power plant boiler in China. There is large amount of acid gases like HCI and SO2 in the flue gas of waste incineration boiler, which can cause ash deposition and low-temperature corrosion in the tail ...

  • Design of WNS Superheated Steam Boiler

    WNS Superheated Steam Boiler is full wet back three-pass shell boiler. The structure of oil/gas fired steam boilers includes water tube type and shell type. Water tube boiler has flexible heating surface arrangement, large heat capacity, strong load adaptability, and big occupation. Shell boilers...

  • Design of Small Capacity Coal Slurry Boiler

    1. Introduction of Coal Slurry Boiler DHS15-7.5-J coal slurry boiler is a single drum natural circulation corner tube boiler. The boiler drum is outside and not heated, and the furnace adopts membrane wall. The evaporation heating surface is composed of flag surface, membrane wall and close pitch...

  • Technical Characteristics of Large Capacity MSW CFB Incinerator

    CFB Incinerator is another type of waste incineration boiler besides grate incinerator. Circulating fluidized bed boiler has many advantages, such as high burnout rate, low carbon content in ash, wide load adjustment range, wide fuel adaptability. However, its operating cost is relatively high. I...