WE Nyedhiyani EQUIPMENT QUALITY HIGH

EQUIPMENT BOILER

  • SZS Gas murub Boiler

    SZS Gas murub Boiler

    SZS Oil murub Boiler Product Description SZS seri ketel uap gas karo noto D-jinis, ulang alam, pindho drum tabung banyu ketel. drum longitudinal, struktur tembok membran lengkap, pembakaran meksa rada positif. Tungku wis kebungkus dening tembok membran, kumelun lumebu ing bank konveksi kang antarane drum ndhuwur lan ngisor saka pawon metu, lan banjur lumebu ing buntut panas lumahing - baja spiral economizer fin. SZS ketel uap gas seri dibangun lan optimized ...

  • SZL Biomas Boiler

    SZL Biomas Boiler

    SZL Biomas damen Description Boiler Product SZL seri ketel adopts chain grate, kang cocok kanggo kobong ing bahan bakar damen kaya chip kayu, damen pluru, lan sapiturute SZL damen seri ketel iku pindho drum circulation alam ketel, kabèh dadi "O" -shaped noto, nggunakake saka sanad grate. Ing ngarepe ketel punika Rising pipa flue, sing, pawon; papat tembok sing sidik tabung wall membran. Ing mburi ketel iki disusun bank konveksi. economizer punika ...

  • DHW Biomas Boiler

    DHW Biomas Boiler

    DHW Biomas Description Boiler Product DHW damen seri ketel iku siji horisontal drum kepekso reciprocating ketel grate, amba reciprocating grate kang karep punika 15 °. pawon punika struktur tembok membran, outlet pawon wis tabung slag-cooling, lan suhu pawon stopkontak gas flue wis sudo kanggo ngisor 800 ℃, murah saka titik leleh fly awu, kanggo nyegah fly awu saka slagging ing superheater ing. Sawise tabung slag-cooling, ana-suhu dhuwur superheater, kurang-suhu ...

  • CFB Biomas Boiler

    CFB Biomas Boiler

    CFB Biomas Boiler Product Description CFB (Circulating Fluidized Bed) damen ketel iku daya energi, lan lingkungan loropaken efisien. CFB damen ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar damen, kayata chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, etc. CFB damen ketel fitur wilayah sing luwih gedhe dadi panas, amben pangobongan suhu kurang, teknologi meksa amben kurang, pembakaran gelaran, misahake efisien, SNCR lan SCR denitration, koefisien online keluwihan kurang, dipercaya teknologi anti-nyandhang, Kajang ...

  • SZL Coal murub Boiler

    SZL Coal murub Boiler

    SZL Coal murub Boiler Product Description SZL seri ketel coal nduweni ciri saka lumahing amba panas, efficiency dhuwur panas lan chain jinis squama grate, bocor coal kurang, kamar online sing gegandhengan lan imbuhan kapisah, kobong cekap lan anteng, piranti stopkontak pamisah bledug nyuda flue saluran gas, kontrol frekuensi, PLC & DCS otomatis kontrol. SZL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo gawé meksa uap kurang lan medium utawa banyu panas karo dirating ev ...

  • SHL Coal murub Boiler

    SHL Coal murub Boiler

    SHL Coal murub Boiler Product Description SHL seri ketel iku pindho drum chain horisontal ketel grate akeh, mburi part set online preheater. Peralatan kobong adopts chain grate flake kanggo cocog kualitas mesin tambahan, lampiran lan peralatan kontrol sampurna otomatis, kang njamin aman, ekonomi stabil lan mlaku efisiensin ketel. SHL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas w ...

  • DHL Coal murub Boiler

    DHL Coal murub Boiler

    DHL Coal murub Boiler Product Description DHL seri ketel iku siji drum chain horisontal grate akeh ketel. Sisih kobong adopts chain grate flake kanggo cocog karo peralatan tambahan kualitas lan sistem kontrol otomatis sampurna, kang njamin aman, stabil lan operasi efisiensin ketel. DHL seri coal murub BOILERS dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas karo dirating penguapan kapasitas saka 10 kanggo 65 ton / hr lan dirating ...

  • CFB Coal murub Boiler

    CFB Coal murub Boiler

    CFB Coal murub Boiler Product Description CFB ketel (Circulating Fluidized Bed Boiler) fitur adaptasi apik coal, operasi aman lan dipercaya, kinerja dhuwur lan daya energi. awu bisa dipigunakaké minangka admixture saka semen, mudun polusi lan nambah manfaat ekonomi. CFB ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar, kayata coal alus, batu bara Anthracite, batu bara mimpin, lignite, gangue, endhot, coke Petroleum, damen (chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, etc.) CFB ketel ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Minangka Enterprise Hi-tech National certificated dening pemerintah lan 500 Largest Industrial Machinery Enterprises, Taishan Group wis anjog ketel industri lan meksa prau Desainer, produsen lan exporter darmabakti kanggo coal sumber turnkey murub ketel lan ketel industri solusi kanggo pelanggan donya. Kita tansah apa harder dadi pimpinan ing nyediakake solusi ketel gedhe utawa medium selaras industri kanggo panjaluk ketemu pasar wiwit madegé ing taun 1994 produk Kita ngluwihi minangka adoh minangka ketel industri, ketel stasiun daya, prau meksa, trafo, dhuwur-voltase ngalih , kabel listrik kabel, ampas panas mesin kulkasan, etc.

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • Industrial Boilers padha Nuduhake munggah ing 122th Canton Fair

    Industrial Boilers including coal fired boiler and biomass boiler are our main products exported to over 36 countries such as America, Australia, Pakistan, Bangladesh, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Philippine, Fiji, India, UAE, Saudi Arabia, Qatar, Egypt, Alban...

  • Industrial Boiler Produsen - Taishan Group

    manufaktur ketel Industrial sing pabrik profesional sing desain, Pabrik lan nginstal coal murub BOILERS, BOILERS damen, gas murub BOILERS lan lenga murub BOILERS. Taishan Group iku salah siji saka manufaktur Industrial ketel paling gedhe lan paling penting ing China lan ing donya. We sing ...

  • Bagasse Boiler Customer saka Thailand sing Dikunjungi Taishan Group

    Bagasse ketel jenis ketel damen kobong bagasse saka tebu. Bagasse materi fibrous isih sawise jus gula wis ulig lan squeezed saka tebu ing. A aplikasi khas kanggo generasi daya damen iku praktis saka bagasse ing pabrik gula. Dening kabecikan o ...