WE Nyedhiyani EQUIPMENT QUALITY HIGH

EQUIPMENT BOILER

  • SZS Gas murub Boiler

    SZS Gas murub Boiler

    SZS Oil murub Boiler Product Description SZS seri ketel uap gas karo noto D-jinis, ulang alam, pindho drum tabung banyu ketel. drum longitudinal, struktur tembok membran lengkap, pembakaran meksa rada positif. Tungku wis kebungkus dening tembok membran, kumelun lumebu ing bank konveksi kang antarane drum ndhuwur lan ngisor saka pawon metu, lan banjur lumebu ing buntut panas lumahing - baja spiral economizer fin. SZS ketel uap gas seri dibangun lan optimized ...

  • SZL Biomas Boiler

    SZL Biomas Boiler

    SZL Biomas damen Description Boiler Product SZL seri ketel adopts chain grate, kang cocok kanggo kobong ing bahan bakar damen kaya chip kayu, damen pluru, lan sapiturute SZL damen seri ketel iku pindho drum circulation alam ketel, kabèh dadi "O" -shaped noto, nggunakake saka sanad grate. Ing ngarepe ketel punika Rising pipa flue, sing, pawon; papat tembok sing sidik tabung wall membran. Ing mburi ketel iki disusun bank konveksi. economizer punika ...

  • DHW Biomas Boiler

    DHW Biomas Boiler

    DHW Biomas Description Boiler Product DHW damen seri ketel iku siji horisontal drum kepekso reciprocating ketel grate, amba reciprocating grate kang karep punika 15 °. pawon punika struktur tembok membran, outlet pawon wis tabung slag-cooling, lan suhu pawon stopkontak gas flue wis sudo kanggo ngisor 800 ℃, murah saka titik leleh fly awu, kanggo nyegah fly awu saka slagging ing superheater ing. Sawise tabung slag-cooling, ana-suhu dhuwur superheater, kurang-suhu ...

  • CFB Biomas Boiler

    CFB Biomas Boiler

    CFB Biomas Boiler Product Description CFB (Circulating Fluidized Bed) damen ketel iku daya energi, lan lingkungan loropaken efisien. CFB damen ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar damen, kayata chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, etc. CFB damen ketel fitur wilayah sing luwih gedhe dadi panas, amben pangobongan suhu kurang, teknologi meksa amben kurang, pembakaran gelaran, misahake efisien, SNCR lan SCR denitration, koefisien online keluwihan kurang, dipercaya teknologi anti-nyandhang, Kajang ...

  • SZL Coal murub Boiler

    SZL Coal murub Boiler

    SZL Coal murub Boiler Product Description SZL seri ketel coal nduweni ciri saka lumahing amba panas, efficiency dhuwur panas lan chain jinis squama grate, bocor coal kurang, kamar online sing gegandhengan lan imbuhan kapisah, kobong cekap lan anteng, piranti stopkontak pamisah bledug nyuda flue saluran gas, kontrol frekuensi, PLC & DCS otomatis kontrol. SZL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo gawé meksa uap kurang lan medium utawa banyu panas karo dirating ev ...

  • SHL Coal murub Boiler

    SHL Coal murub Boiler

    SHL Coal murub Boiler Product Description SHL seri ketel iku pindho drum chain horisontal ketel grate akeh, mburi part set online preheater. Peralatan kobong adopts chain grate flake kanggo cocog kualitas mesin tambahan, lampiran lan peralatan kontrol sampurna otomatis, kang njamin aman, ekonomi stabil lan mlaku efisiensin ketel. SHL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas w ...

  • DHL Coal murub Boiler

    DHL Coal murub Boiler

    DHL Coal murub Boiler Product Description DHL seri ketel iku siji drum chain horisontal grate akeh ketel. Sisih kobong adopts chain grate flake kanggo cocog karo peralatan tambahan kualitas lan sistem kontrol otomatis sampurna, kang njamin aman, stabil lan operasi efisiensin ketel. DHL seri coal murub BOILERS dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas karo dirating penguapan kapasitas saka 10 kanggo 65 ton / hr lan dirating ...

  • CFB Coal murub Boiler

    CFB Coal murub Boiler

    CFB Coal murub Boiler Product Description CFB ketel (Circulating Fluidized Bed Boiler) fitur adaptasi apik coal, operasi aman lan dipercaya, kinerja dhuwur lan daya energi. awu bisa dipigunakaké minangka admixture saka semen, mudun polusi lan nambah manfaat ekonomi. CFB ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar, kayata coal alus, batu bara Anthracite, batu bara mimpin, lignite, gangue, endhot, coke Petroleum, damen (chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, etc.) CFB ketel ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

  • Factory

gambaran Brief:

As the National Hi-tech Enterprise certificated by the government and the 500 Largest Machinery Industrial Enterprises, Taishan Group is leading industrial boiler and pressure vessel designer, manufacturer and exporter dedicated to supply turnkey coal fired boiler and industrial boiler solutions to worldwide customers. We are always working harder to become the leader in providing large or medium customized industrial boiler solution to meet market demands since its foundation in 1978. Our products extend as far as industrial boiler, power station boiler, pressure vessel, transformer, high-voltage switch, electric wire and cable, residual heat refrigeration machine, etc.

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • Taishan Group Successfully Signed First 440Ton Pulverized Coal Boiler

    Taishan Group Heilongjiang Sales Branch successfully won the bid and signed a TG440 tons of pulverized coal boiler, with a contract value of nearly 40 million yuan. This time the partner is our old user – XuanYuan Group’s branch company, Jieneng Thermal Power Station Co., Ltd. On the ...

  • Steam boiler user in Pakistan

    From January to April 2020, Taishan Group has signed a total of 6 coal fired steam boilers in Pakistan market, which is making a good start for 2020. The order details are as follows: DZL10-1.6-AII, 1 set. The coal boiler was repurchased by a regular customer. The customer had bought a coal fire...

  • Biomass Boiler Customer from Singapore Visited Taishan Group

    Recently, a Singapore company’s engineering team came to Taishan Group for a business visiting. They mainly work on the biomass boiler and power plant EPC project. Their head office is located in Singapore and has one office in each of Bangkok and South America.  After showing them around our fac...

  • Biomass Steam Boilers CE Certification Process

    1.1 Pre-Certification Since the entire certification process is rather complicated, the following are only a few key points. Thus everyone may have a preliminary understanding of the certification process. The enterprise shall firstly select a suitable authorized body (Notified Body) and entrust ...

  • Corner Tube Type Hydrogen Boiler Design

    Corner tube type hydrogen boiler is an advanced gas fired boiler type imported from abroad. The furnace part is full membrane wall structure. The convection heating area adopts flag pattern heating surface structure. It features small air leakage coefficient, compact structure, safe and reliable ...