WE Nyedhiyani EQUIPMENT QUALITY HIGH

EQUIPMENT BOILER

  • SZS Gas murub Boiler

    SZS Gas murub Boiler

    SZS Oil Fired Boiler Product Description SZS series gas steam boiler is with D-type arrangement, natural recycling, double-drum water tube boiler. Longitudinal drum, full membrane wall structure, slightly positive pressure combustion. Furnace is wrapped by membrane wall, smoke enters the convection bank which is between the upper and lower drum from furnace exit, and then enters the tail heating surface -- steel spiral fin economizer. SZS series gas steam boiler is designed and optimized to p...

  • SZL Biomas Boiler

    SZL Biomas Boiler

    SZL Biomass Boiler Product Description SZL series biomass boiler adopts chain grate, which is suitable for burning the biomass fuel like wood chip, biomass pellet, etc. SZL series biomass boiler is double drum natural circulation boiler, the whole into an "O" -shaped arrangement, use of chain grate. The front of boiler is the rising flue duct, that is, the furnace; its four walls are covered with membrane wall tube. The rear of boiler is arranged convection bank. The economizer is arranged ou...

  • DHW Biomas Boiler

    DHW Biomas Boiler

    DHW Biomas Description Boiler Product DHW damen seri ketel iku siji horisontal drum kepekso reciprocating ketel grate, amba reciprocating grate kang karep punika 15 °. pawon punika struktur tembok membran, outlet pawon wis tabung slag-cooling, lan suhu pawon stopkontak gas flue wis sudo kanggo ngisor 800 ℃, murah saka titik leleh fly awu, kanggo nyegah fly awu saka slagging ing superheater ing. Sawise tabung slag-cooling, ana-suhu dhuwur superheater, kurang-suhu ...

  • CFB Biomas Boiler

    CFB Biomas Boiler

    CFB Biomas Boiler Product Description CFB (Circulating Fluidized Bed) damen ketel iku daya energi, lan lingkungan loropaken efisien. CFB damen ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar damen, kayata chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, etc. CFB damen ketel fitur wilayah sing luwih gedhe dadi panas, amben pangobongan suhu kurang, teknologi meksa amben kurang, pembakaran gelaran, misahake efisien, SNCR lan SCR denitration, koefisien online keluwihan kurang, dipercaya teknologi anti-nyandhang, Kajang ...

  • SZL Coal murub Boiler

    SZL Coal murub Boiler

    SZL Coal murub Boiler Product Description SZL seri ketel coal nduweni ciri saka lumahing amba panas, efficiency dhuwur panas lan chain jinis squama grate, bocor coal kurang, kamar online sing gegandhengan lan imbuhan kapisah, kobong cekap lan anteng, piranti stopkontak pamisah bledug nyuda flue saluran gas, kontrol frekuensi, PLC & DCS otomatis kontrol. SZL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo gawé meksa uap kurang lan medium utawa banyu panas karo dirating ev ...

  • SHL Coal murub Boiler

    SHL Coal murub Boiler

    SHL Coal murub Boiler Product Description SHL seri ketel iku pindho drum chain horisontal ketel grate akeh, mburi part set online preheater. Peralatan kobong adopts chain grate flake kanggo cocog kualitas mesin tambahan, lampiran lan peralatan kontrol sampurna otomatis, kang njamin aman, ekonomi stabil lan mlaku efisiensin ketel. SHL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas w ...

  • DHL Coal murub Boiler

    DHL Coal murub Boiler

    DHL Coal murub Boiler Product Description DHL seri ketel iku siji drum chain horisontal grate akeh ketel. Sisih kobong adopts chain grate flake kanggo cocog karo peralatan tambahan kualitas lan sistem kontrol otomatis sampurna, kang njamin aman, stabil lan operasi efisiensin ketel. DHL seri coal murub BOILERS dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas karo dirating penguapan kapasitas saka 10 kanggo 65 ton / hr lan dirating ...

  • CFB Coal murub Boiler

    CFB Coal murub Boiler

    CFB Coal murub Boiler Product Description CFB ketel (Circulating Fluidized Bed Boiler) fitur adaptasi apik coal, operasi aman lan dipercaya, kinerja dhuwur lan daya energi. awu bisa dipigunakaké minangka admixture saka semen, mudun polusi lan nambah manfaat ekonomi. CFB ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar, kayata coal alus, batu bara Anthracite, batu bara mimpin, lignite, gangue, endhot, coke Petroleum, damen (chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, etc.) CFB ketel ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

  • Factory

gambaran Brief:

As the National Hi-tech Enterprise certificated by the government and the 500 Largest Machinery Industrial Enterprises, Taishan Group is leading industrial boiler and pressure vessel designer, manufacturer and exporter dedicated to supply turnkey coal fired boiler and industrial boiler solutions to worldwide customers. We are always working harder to become the leader in providing large or medium customized industrial boiler solution to meet market demands since its foundation in 1978. Our products extend as far as industrial boiler, power station boiler, pressure vessel, transformer, high-voltage switch, electric wire and cable, residual heat refrigeration machine, etc.

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • Main Difference Between EN12952-15:2003 and Other Boiler Performance Test Standard

    Due to the different standard systems in different countries, there are some differences in the boiler performance acceptance test standards or procedures such as European Union standard EN 12952-15:2003, ASME PTC4-1998, GB10184-1988 and DLTT964-2005. This paper focuses on the analysis and discus...

  • Design of 260tph CFB Boiler With Low-nitrogen Combustion Technology

    260tph CFB boiler features wide load range and strong fuel adaptability. The furnace temperature is 850-900℃, equipped with primary air and secondary air, which can greatly reduce the emission of NOx. One thermal company built three 260tph CFB boilers and two 130t/h CFB boilers, and the steam sup...

  • Produsen Boiler Batubara Tekan IGATEX Pakistan

    Pabrik boiler batubara Taishan Group rawuh ing Pameran lan Konferensi Internasional kaping 12 kanggo Industri Garmen & Tekstil (IGATEX PAKISTAN) sing dianakake ing Lahore Pakistan tanggal 15-18 September 2021. IGATEX PAKISTAN minangka salah sawijining pameran mesin garmen lan tekstil sing paling gedhe lan mapan i ...

  • Dandan ing CFB Boiler Cyclone Separator

    Pemisah siklon minangka salah sawijining komponen inti boiler CFB biomassa. Sawise bahan bakar diobong, fly awu ngliwati pemisah siklon, lan partikel padhet dipisahake saka gas buang. Ana sawetara bahan bakar sing ora diobong kanthi lengkap lan desulfurizer sing ora reaksi ing partikel padhet. Su...

  • Pengembangan Boiler CFB Kacepetan Sedheng

    Boiler CFB kacepetan rendah nduweni teknologi pembakaran sing resik kanthi efisiensi dhuwur, kurang energi lan emisi polusi sing sithik. Kacepetan rendah CFB Boiler Karakteristik 1) Wiwit ketel wis separator lan refeeder, tungku ngemot jumlah gedhe saka bahan panyimpenan panas. Bahan sing disebar iki ...