Ne ofrojmë pajisje me cilësi HIGH

kazan PAJISJE

 • SZS Gas Fired kaldajave

  SZS Gas Fired kaldajave

  SZS Oil Fired Boiler Product Description SZS series gas steam boiler is with D-type arrangement, natural recycling, double-drum water tube boiler. Longitudinal drum, full membrane wall structure, slightly positive pressure combustion. Furnace is wrapped by membrane wall, smoke enters the convection bank which is between the upper and lower drum from furnace exit, and then enters the tail heating surface -- steel spiral fin economizer. SZS series gas steam boiler is designed and optimized to p...

 • SZL Biomasa Boiler

  SZL Biomasa Boiler

  SZL Biomass Boiler Product Description SZL series biomass boiler adopts chain grate, which is suitable for burning the biomass fuel like wood chip, biomass pellet, etc. SZL series biomass boiler is double drum natural circulation boiler, the whole into an "O" -shaped arrangement, use of chain grate. The front of boiler is the rising flue duct, that is, the furnace; its four walls are covered with membrane wall tube. The rear of boiler is arranged convection bank. The economizer is arranged ou...

 • DHW Biomasa Boiler

  DHW Biomasa Boiler

  DHW Biomasa Boiler Product Description DHW biomasa seri kazan është daulle vetëm të prirur horizontal reciprok hekura bojler, kënd hekura reciprok për të prirje është 15 °. Furra është struktura mur membrana, prizë furre ka tuba zgjyrat-ftohje, dhe temp të gazit furre prizë gripit është ulur në më poshtë 800 ℃, më e ulët se pikën e shkrirjes së hirit, për të parandaluar hirit fluturojnë nga slagging në tejngrohës. Pas tubave skorje-ftohje, ka temperaturë të lartë tejngrohës, të ulët-temp ...

 • CFB Biomasa Boiler

  CFB Biomasa Boiler

  CFB Biomasa Përshkrimi Boiler Product CFB (Shtrat qarkullues i lëngëzuar) kazan biomasës është kursimit të energjisë, miqësore me mjedisin dhe efikas. CFB biomasa kazan mund të djegur lëndët djegëse të ndryshme të biomasës, të tilla si chip druri, bagasse, kashtë, palme lëvore, lëvore oriz, etj kazan biomasa CFB përmban zonë më të madhe të ngrohjes, krevat temperaturë të ulët djegies, teknologji të ulët presion krevat, organizuan djegies, ndarje efikase, SNCR dhe SCR denitrimit, koeficienti i ulët tepërt të ajrit, të besueshme teknologji anti-veshin, matu ...

 • SZL Coal Fired kaldajave

  SZL Coal Fired kaldajave

  SZL Coal Fired Boiler Product Description SZL bojler qymyr seri ka karakteristikat e sipërfaqes së madhe të ngrohjes, efikasitet të lartë të ngrohjes dhe të tipit leskër zinxhir hekura, më pak rrjedhje qymyr, dhomës përkatëse të ajrit dhe të ndara rregullim, djegie të mjaftueshme dhe të qëndrueshme, pajisje prizë pluhur ndarës redukton gripit ikjen e gazit, kontrollin e frekuencave, PLC & DCS auto-kontrollit. SZL seri qymyr kaldaja janë projektuar dhe optimizuar për të prodhuar avull të ulët dhe të mesëm presion apo ujë të ngrohtë me ev vlerësuarat posaçërisht ...

 • SHL Coal Fired kaldajave

  SHL Coal Fired kaldajave

  SHL Coal Fired kazan kazan Product Description seri SHL është daulle dyfishtë zinxhir horizontale bojler hekura pjesa më e madhe, pjesa e pasme përcakton Preheater ajrit. Pajisjet djegur miraton bie zinxhir hekura që të shkojë me makinë me cilësi të lartë ndihmëse, bashkëngjitje dhe përsosur pajisje automatike të kontrollit, i cili siguron të sigurt drejtimin, të qëndrueshëm ekonomik dhe efikas të kazan. seri qymyrit SHL kaldaja gjuajtur janë projektuar posaçërisht dhe të optimizuar për aplikimet për të prodhuar të ulët, të mesëm dhe me avull presion të lartë ose W ujë të ngrohtë ...

 • DHL Coal Fired kaldajave

  DHL Coal Fired kaldajave

  DHL Coal Fired kazan kazan Product Description seri DHL është vetëm daulle zinxhir horizontale kazan hekura pjesa më e madhe. Pjesa e djegur miraton bie zinxhir hekura që të shkojë me pajisje të kualitetit të lartë ndihmëse dhe të përsosur sistemin e kontrollit automatik, e cila siguron funksionimin e sigurt, të qëndrueshëm dhe efikas të kazan. seri DHL qymyr kaldaja janë projektuar dhe optimizuar për aplikimet për të prodhuar të ulët, të mesëm dhe të lartë me avull me presion apo ujë të nxehtë me kapacitet të avullimit të vlerësuarat nga 10-65 ton / orë dhe të vlerësuarat ...

 • CFB Coal Fired kaldajave

  CFB Coal Fired kaldajave

  CFB Coal Fired kazan Product Description CFB kazan (qarkullues i lëngëzuar i kaldajave krevat) përmban përshtatjen mirë qymyr, operimin e sigurt dhe të besueshëm, performancë të lartë dhe kursimit të energjisë. Hiri mund të përdoret si një përzierje e çimentos, uljen e ndotjes së mjedisit dhe rritjen përfitim ekonomik. CFB kazan mund të djegur lëndë djegëse të ndryshme, të tilla si qymyr butë, qymyr anthracite, qymyr ligët, linjitit, gangue, llum, koks naftë, biomasa (chip dru, bagasse, kashtë, palme lëvore, lëvore oriz, etj) CFB kazan ...

Besimi ne, na zgjidhni

Rreth nesh

 • Fabrika

Përshkrim i shkurtër:

Ndërsa Ndërmarrja Kombëtare e Teknologjisë së Lartë e çertifikuar nga qeveria dhe 500 Ndërmarrjet Industriale më të Mëdha Makinerike, Taishan Group po udhëheq projektuesin e bojlerit industriale dhe enës nën presion, prodhuesin dhe eksportuesin, të përkushtuar për të furnizuar kazan me qymyr të hapur dhe zgjidhje të bojlerit industrial për klientët në mbarë botën. Ne jemi gjithmonë duke punuar më shumë për t'u bërë lider në ofrimin e zgjidhjeve të kazanit industrial të madh ose të mesëm të përshtatur për të përmbushur kërkesat e tregut që nga themelimi i saj në 1978. Produktet tona shtrihen deri në kazan industrial, kazan stacioni elektrik, enë presioni, transformator, ndërprerës të tensionit të lartë , tela dhe kabllo elektrike, makina ftohëse e nxehtësisë së mbetur, etj.

Marrin pjesë në aktivitetet ekspozitë

Ngjarje dhe tregon tregtisë

 • Main Difference Between EN12952-15:2003 and Other Boiler Performance Test Standard

  Due to the different standard systems in different countries, there are some differences in the boiler performance acceptance test standards or procedures such as European Union standard EN 12952-15:2003, ASME PTC4-1998, GB10184-1988 and DLTT964-2005. This paper focuses on the analysis and discus...

 • Design of 260tph CFB Boiler With Low-nitrogen Combustion Technology

  260tph CFB boiler features wide load range and strong fuel adaptability. The furnace temperature is 850-900℃, equipped with primary air and secondary air, which can greatly reduce the emission of NOx. One thermal company built three 260tph CFB boilers and two 130t/h CFB boilers, and the steam sup...

 • Prodhuesi i bojlerëve të qymyrit Ka marrë pjesë në IGATEX Pakistan

  Prodhuesi i bojlerëve të qymyrit Taishan Group mori pjesë në Ekspozitën dhe Konferencën e 12-të Ndërkombëtare për Industrinë e Veshjeve dhe Tekstileve (IGATEX PAKISTAN) të mbajtur në Lahore Pakistan në datat 15-18 shtator 2021. IGATEX PAKISTAN është një nga ekspozitat më të mëdha dhe të njohura të veshjeve dhe makinerive të tekstilit ...

 • Përmirësim në ndarësin e ciklonit të bojlerit CFB

  Ndarësi i ciklonit është një nga komponentët thelbësorë të bojlerit CFB të biomasës. Pas djegies së karburantit, hiri fluturues kalon nëpër ndarësin e ciklonit dhe grimcat e ngurta ndahen nga gazi i gripit. Në grimcat e ngurta ka disa lëndë djegëse të djegura jo të plota dhe desulfurizues të pareaguar. Su...

 • Zhvillimi i bojlerit CFB me shpejtësi të ulët

  Kaldaja CFB me shpejtësi të ulët përmban një teknologji me djegie të pastër me efikasitet të lartë, më pak energji dhe emetim të ulët ndotjeje. Karakteristikat e bojlerit CFB me shpejtësi të ulët 1) Meqenëse kaldaja ka ndarës dhe furnizues, furra përmban një sasi të madhe materialesh për ruajtjen e nxehtësisë. Këto materiale të qarkulluara...