China CFB Coal murub pabrik Boiler lan supplier | Taishan Group

CFB Coal murub Boiler

Short Description:

CFB Coal murub Boiler Product Description CFB ketel (Circulating Fluidized Bed Boiler) fitur adaptasi apik coal, operasi aman lan dipercaya, kinerja dhuwur lan daya energi. awu bisa dipigunakaké minangka admixture saka semen, mudun polusi lan nambah manfaat ekonomi. CFB ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar, kayata coal alus, batu bara Anthracite, batu bara mimpin, lignite, gangue, endhot, coke Petroleum, damen (chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, etc.) CFB ketel ...


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 50 set saben sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    CFB Coal murub Boiler

    Description Product

    CFB ketel (Circulating Fluidized Bed Boiler) fitur adaptasi apik coal, operasi aman lan dipercaya, kinerja dhuwur lan daya energi. awu bisa dipigunakaké minangka admixture saka semen, mudun polusi lan nambah manfaat ekonomi.

    CFB ketel bisa ngobong macem-macem bahan bakar, kayata coal alus, batu bara Anthracite, batu bara mimpin, lignite, gangue, endhot, coke Petroleum, damen (chip kayu, bagasse, kang dipercoyo, husk sawit, husk beras, lan sapiturute)

    CFB BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé medium lan tekanan uap utawa banyu panas karo kapasitasipun penguapan saka 35 kanggo 440 ton / hr lan dirating meksa saka 3,82 9,8 MPa. Efficiency desain panas BOILERS CFB nganti 87 ~ 90%.

    fitur:

    1. Burning efficiency tekan 95% -99%, tingkat kobong dhuwur, efficiency panas ndhuwur 87%.

    2. Energy-saving, efficiency dhuwur, keluwesan dhuwur saka bahan bakar, kang bisa gawe marem pembakaran akeh jinis bahan bakar.

    3. Kapur bisa ditambahake ing materi amben sak kobong ditanggepi proses karo SO2 saka formulates flue sulphate, desulphuration bisa gawe marem pangayoman lingkungan

    4. distribusi angin cukup lan suhu kurang utawa pawon bisa ngontrol panyusunan NOx lan tenan tekan pangayoman lingkungan.

    5. Big nyetel mbukak sawetara bisa diatur kanggo 30-110%.

    6. High kontrol otomatis ndadekake BOILERS mlaku aman lan ekonomi ing long.

    7. Nganggo exhaust ndhuwur suhu dhuwur siklon dipisahake piranti, koleksi dhuwur saka materi amben.

    8. High efficiency transfer panas, kemampuan kakehan.

    aplikasi:

    CFB BOILERS digunakake kanggo generasi daya ing industri kimia, nggawe kertas industri, industri, pangan lan industri ngombé, industri Pharmaceuticals, refinery gula, pabrik ban, pabrik kelapa sawit, tanduran alkohol, etc.

     

    Data Technical CFB Water Bottles Boiler
     model Dirating Thermal Power (MW) Dirating Output Pressure (MPa) Dirating Output suhu (° C) Dirating suhu Input (° C) Konsumsi bahan bakar (kg / jam) Flue Gas suhu (° C) Suhu Primary Air (° C) Secondary suhu Air (° C) Aspek Primary Air kanggo Air Secondary Jembar
    (incl. Platform) (mm)
    Ambane
    (incl. Platform) (mm)
    Inggilipun drum centerline (mm)
    QXX29-1.25 / 150/90-M 29 1.25 150 90 9489 150 150 150 1: 1 9400 13250 22000
    QXX58-1.6 / 150/90-M 58 1.6 150 90 18978 150 150 150 1: 1 11420 15590 31000
    QXX116-1.6 / 150/90-M 116 1.6 150 90 37957 150 180 170 1: 1 14420 20700 35000
    Tetembungane 1. Partikel Bahan bakar 10mm, lan watu gamping partikel punika 2mm. 2. Desain efficiency punika 88%.
    3. efficiency desulphurization 90%. 4. Marine efficiency lan bahan bakar konsumsi wis diwilang dening LHV 12670KJ / Kg (3026kcal / kg). 

     

    Specifications saka CFB Uap Boiler
     model Popular Penguapan Kapasitas (t / h) Dirating Uap Pressure (MPa) Feed banyu Suhu (° C) Dirating Uap suhu (° C) Konsumsi bahan bakar (kg / jam) Flue Gas suhu (° C) Suhu Primary Air (° C) Secondary suhu Air (° C) Aspek Primary Air kanggo Air Secondary Jembar
    (incl. Platform) (mm)
    Ambane
    (incl. Platform) (mm)
    Inggilipun drum centerline (mm)
    TG35-3.82-M 35 3,82 150 450 8595 150 150 150 1: 1 9200 13555 25000
    TG75-3.82-M 75 3,82 150 450 18418 150 150 150 1: 1 11420 15590 32500
    TG75-5.29-M 75 5.29 150 485 18321 150 150 150 1: 1 11420 15590 32500
    TG130-3.82-M 130 3,82 150 450 31924 150 180 170 1: 1 14420 20700 35000
    TG130-5.29-M 130 5.29 150 485 31756 150 180 170 1: 1 14420 20700 35000
    TG130-9.8-M 130 9.8 215 540 30288 150 200 200 1: 1 14010 20800 37000
    TG220-3.82-M 220 3,82 150 450 54025 150 200 200 1: 1 16700 23200 41500
    TG220-5.29-M 220 5.29 150 485 53742 150 200 200 1: 1 16700 23200 41500
    TG220-9.8-M 220 9.8 215 540 51256 150 200 200 1: 1 16700 23200 41500
    TG440-13.7-M 440 13.7 250 540 102520 150 200 200 1: 1 29000 32000 50050
    Tetembungane 1. PG BOILERS uap sing cocok kanggo kabeh jinis bahan bakar. 2. Pra partikel punika 10mm, lan watu gamping partikel punika 2mm.
    3. Design efficiency punika 88%. 4. efficiency desulphurization 90%. 5. Marine efficiency lan bahan bakar konsumsi wis diwilang dening LHV 12670KJ / Kg (3026kcal / kg). 

    DHX35-1示意图示意图 2


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    produk Related

    • DHL Coal murub Boiler

      DHL Coal murub Boiler

      DHL Coal murub Boiler Product Description DHL seri ketel iku siji drum chain horisontal grate akeh ketel. Sisih kobong adopts chain grate flake kanggo cocog karo peralatan tambahan kualitas lan sistem kontrol otomatis sampurna, kang njamin aman, stabil lan operasi efisiensin ketel. DHL seri coal murub BOILERS dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas karo dirating penguapan kapasitas saka 10 kanggo 65 ton / hr lan dirating ...

    • DZL Coal murub Boiler

      DZL Coal murub Boiler

      DZL Coal murub Description Boiler Product ketel Coal (uga disebut coal murub ketel) iki digunakake digunakake kanggo generate energi termal dening kobong coal sing panganan menyang kamar pembakaran. Coal bisa maringi operasi murah ing comparison kanggo fosil kaya lenga utawa gas alam. ketel coal kita nduweni karakteristik efficiency dhuwur, saving, kontrol Integrasi, gampang instalasi lan operasi aman. DZL coal seri murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo gawé p kurang ...

    • SZL Coal murub Boiler

      SZL Coal murub Boiler

      SZL Coal murub Boiler Product Description SZL seri ketel coal nduweni ciri saka lumahing amba panas, efficiency dhuwur panas lan chain jinis squama grate, bocor coal kurang, kamar online sing gegandhengan lan imbuhan kapisah, kobong cekap lan anteng, piranti stopkontak pamisah bledug nyuda flue saluran gas, kontrol frekuensi, PLC & DCS otomatis kontrol. SZL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo gawé meksa uap kurang lan medium utawa banyu panas karo dirating ev ...

    • SHL Coal murub Boiler

      SHL Coal murub Boiler

      SHL Coal murub Boiler Product Description SHL seri ketel iku pindho drum chain horisontal ketel grate akeh, mburi part set online preheater. Peralatan kobong adopts chain grate flake kanggo cocog kualitas mesin tambahan, lampiran lan peralatan kontrol sampurna otomatis, kang njamin aman, ekonomi stabil lan mlaku efisiensin ketel. SHL seri coal murub BOILERS khusus sing dirancang lan optimized kanggo aplikasi kanggo gawé kurang, medium lan tekanan uap utawa banyu panas w ...